“Vi blev delt op i 4 hold, og fulgt ud på posterne. Her blev hver af de 4 hold delt op i to hold, og sat i gang med de forskellige fysiske øvelser. Der var en rigtig god stemning blandt vores medarbejdere, som gik til opgaverne med krum hals. Der blev lagt strategier ved dæk-posten, og “gå på brædder-posten”. Der blev tænkt dybe tanker på øvelsen med at bygge en legofigur kun ved hjælp af mundtligt kommunikation”.

“Scandinavian Teambuilding planlagde og gennemførte en række teambuildingaktiviteter i forbindelse med Lærlingedagen. Teamet var godt organiseret og der var styr på tingene hele vejen igennem. Vi oplevede at Scandinavian Teambuilding konsulenterne havde god kontakt med de unge og forløbet var sjovt og udfordrende uden at gå over grænsen. Den bedste anbefaling er vel, at vi også har valgt dem som arrangør til Lærlingedag næste år”.

“Det første som slog mig var hvor serviceminded Scandinavian Teambuilding er. Der manglede ikke noget på vor dejlig klatredag. For mange af os var det grænseoverskridende at klatre på en 12 m. høj væg, men vor instruktør var så professionel at man følte at vi kunne ta’ det helt roligt. Så alt i alt, har vi været meget tilfredse og har fået en kæmpe oplevelse ud af det. Tak for det”.

“Målet for teamet var at skabe en afslappet omgangstone og større respekt samt troværdighed og ikke mindst en større tro på sig selv og teamets værdier. Dette blev succesfuldt opnået.
Der blev arbejdet med dynamikken i gruppen, der var en rigtig god balance i forhold til de anvendte metoder og processer kombineret med bl.a. foredrag ved Martin Jønsson”.