Scandinavian Teambuilding har i mere end fem år hjulpet dansk erhvervsliv med alt fra medarbejderudvikling, ledertræning og employer branding til events, happenings og firmafester. Vores mange kunder har valgt at støtte op om vores produkter, ikke kun ved at vende tilbage år efter år, men også igennem en række anbefalinger, referencer og rosende udtalelser.

Herunder præsenterer vi et udsnit af vores kunder og de ord, de har valgt at hæfte på vores produkt. De fleste af vores kunder er åbne over for at blive kontaktet for at uddybe deres oplevelser. Hvis du har lyst til at høre mere om de gode oplevelser Scandinavian Teambuilding har skabt, kan vi hjælpe med specifikke kontaktinformationer. Henvendelse til Scandinavian Teambuilding: ScandTeam@ScandTeam.dk

Medarbejderudvikling i Dyrehaven med Scandinavian Teambuilding

“Vi blev delt op i 4 hold, og fulgt ud på posterne. Her blev hver af de 4 hold delt op i to hold, og sat i gang med de forskellige fysiske øvelser. Der var en rigtig god stemning blandt vores medarbejdere, som gik til opgaverne med krum hals. Der blev lagt strategier ved dæk-posten, og “gå på brædder-posten”. Der blev tænkt dybe tanker på øvelsen med at bygge en legofigur kun ved hjælp af mundtligt kommunikation”.

Lærlingedagen

“Scandinavian Teambuilding planlagde og gennemførte en række teambuildingaktiviteter i forbindelse med Lærlingedagen. Teamet var godt organiseret og der var styr på tingene hele vejen igennem. Vi oplevede at Scandinavian Teambuilding konsulenterne havde god kontakt med de unge og forløbet var sjovt og udfordrende uden at gå over grænsen. Den bedste anbefaling er vel, at vi også har valgt dem som arrangør til Lærlingedag næste år”.

Event dag

“Det første som slog mig var hvor serviceminded Scandinavian Teambuilding er. Der manglede ikke noget på vor dejlig klatredag. For mange af os var det grænseoverskridende at klatre på en 12 m. høj væg, men vor instruktør var så professionel at man følte at vi kunne ta’ det helt roligt. Så alt i alt, har vi været meget tilfredse og har fået en kæmpe oplevelse ud af det. Tak for det”.

2 dags kursus “Det gode samarbejde”

“Målet for teamet var at skabe en afslappet omgangstone og større respekt samt troværdighed og ikke mindst en større tro på sig selv og teamets værdier. Dette blev succesfuldt opnået.
Der blev arbejdet med dynamikken i gruppen, der var en rigtig god balance i forhold til de anvendte metoder og processer kombineret med bl.a. foredrag ved Martin Jønsson”.

Tidligere kunder

Danish Crown ● Nycomed ● DSB ● StatoilHydro ● PsykiatriFonden ● Copenhagen International School ● AwaPatent ● Dong Energi ● Nordsjællands Brandvæsen ● HØJ Håndbold ● Copenhagen Business School (CBS) ● Øregård Gymnasium ● Niras ● Findus Danmark ● Nordsjællands Erhvervs akademi ● Guava ● De 4 årstider ● Dansk El-forbund ● Og mange andre.