Vil du gerne gå den nye hverdag i møde med et stærkt sammenhold med dine kollegaer og nye tilgange til, hvordan I arbejder sammen på afstand?

Book et møde og hør mere.

Mental opvarmning og teambuilding

Klaus Veile, uddannet MA SportsPhych., vil holde oplæg om samarbejdsformer og hvordan man arbejder sammen hver for sig. Klaus er kendt for sin evne til at inspirere og engagere folk på grundlag af stor faglig viden om psykologi og ledelse.

Efter en mental opvarmning sammen med Klaus Veile, tager Scandinavian Teambuilding over og guider jer igennem en række praktiske aktiviteter, der styrker sammenholdet. Alle kan være med, når I sammen skal løse forskellige udfordringer.

Vi passer på hinanden

Vi har stort fokus på jeres sikkerhed og følger myndighedernes anbefalinger tæt, så vi kan tilbyde jer en god og sikker oplevelse. Vi har plads til max. 50 personer på hvert hold, så der er plads til god afstand mellem jer. Vi skal passe på hinanden samtidig med vi har en spændende dag.

Vi ses på Ledreborg

Du kommer nemt til Ledreborg, der ligger blot 10 minutter fra Roskilde og 35 minutter fra København. Ledreborg ligger i en fantastisk natur midt i nationalparken Skjoldungernes Land på Sjælland.

Scandinavian Teambuilding har 20 års erfaring med teambuilding aktiviteter. De råder over professionelle instruktører, der står for dagens praktiske aktiviteter og sørger for I får en god oplevelse sammen.

Dagens program

  • Velkomst m. kaffe og let måltid
  • Mental opvarmning v/Klaus Veile
  • Aktiviteterne sættes i gang v/ Scandinavian Teambuilding
  • Let måltid
  • Debriefing på de 2 aktiviteter