Vi tilbyder medarbejderudvikling af ledere i de norske fjelde. Styrk din beslutnings- og handlekraft med udfordrende teambuilding og ekspertviden fra specialiserede konsulenter. Vi garanterer et teoretisk og praktisk funderet forløb, som også udvikler den enkelte leders kommunikationsevner. Dertil tilbyder vi en uforglemmelig og særdeles udfordrende oplevelse i den barske natur.
Medarbejderudvikling ledertræning

Formål – træn din handlekraft

Kursets formål er at styrke og træne deltagernes fokus og handlekraft. Vores dygtige og erfarne ledelseskonsulent skaber scenarier, som udfordrer og bekræfter effekten af hurtige, rigtige beslutninger. Ledelseskonsulenten følger forberedelser såvel som selve ekspeditionen til toppen af Nordeuropas højeste bjerg, Galdhøpiggen. Således holdes fokus på personlig udvikling af den enkelte deltager. Kurset er i sig selv er en unik oplevelse, men det altoverskyggende formål er læring ud fra en leders perspektiv og værktøjskasse.

MålgruppeNye og erfarne mellemledere

Kurset henvender sig til nye og erfarne mellemledere, der ønsker at styrke deres lederkompetencer i pressede og stressede situationer. Kurset styrker deltagernes handlekraft, hvilket giver personligt overskud i dagligdagen. Kurset byder også på plads til fornyelse og tankevirksomhed. Vi har et bearbejdet setup inden for medarbejderudvikling, og tager samtidig en dialog med den enkelte leder i forhold til specifikke ønsker og udfordringer.

Kursets udbytte 

  • Styrket handlekraft – den rettidige, rigtige beslutning
  • Overskud og overblik igennem prioriteret problemløsning
  • Værktøjer til håndtering af pres og stress

Program

Før afgang til gletsjeren bliver formål, teorier og individuelle målsætninger gennemgået i møder med den enkelte leder.

Dag 1 – Afgang fra København, undervisning i færgens konferencefaciliteter: Beslutningsværktøjer og modeller.

Dag 2-4 – På gletsjeren, træn din gennemslagskraft, og træf de rette beslutninger, også under pres.

Dag 5 – Afgang mod København, dit lederpotentiale – individuel reflektering og coaching af lederens potentiale.

Programmet strækker sig ideelt over 5 dage, men vi tilbyder også intensive forløb med tre dages varighed.

Medarbejderudvikling for ledere