Lederen er limen i organisationen, der knytter de operationelle opgaver til strategiske mål, og god ledelse er midlet til målet.

At udføre god ledelse skal løbende trænes og holdes ved lige. Vi kender til de udfordringer, man møder som leder, og vi har specialiseret os i at træne, udvikle og inspirere ledere på alle niveauer.

Ledercoaching styrker ledelsen i medarbejdergruppen

Kom lettere igennem de ledelsesudfordringer du møder i dagligdagen, og bliv løbende inspireret til, hvordan du forbedre din ledelse. Vores ledelseskonsulenter har stor erfaring med udvikling og træning af ledere.

Ledelsesformer, lederudvikling og metoder

Vi tilbyder kurser med nye ledelsesmetoder. Her bliver teorien fremvist og noterne taget. Når lederen har fået forståelse for den nye ledelsesform afprøves og trænes ledelsesstilen på vores leadership kurser. På disse kurser trænes lederne til at tage beslutninger i pressede situationer. Kurserne tager udgangspunkt i naturen, og er bygget op over et ”back to basic” princip, som skaber overskud til tankevirksomhed og plads til fornyelse.

  • Selvledelse – nutidens ledelsesstil
  • Hvilken leder er du?
  • Lederudvikling – udvikler dig som leder
  • Rød og Grøn ledelse
  • Hvordan inspirerer du ledergruppen til at motivere medarbejderne?
  • Projektledelse

Hvorfor vælge Scandinavian Teambuilding?

Vores kurser i lederudvikling lægger vægt på at udnytte en leders fulde potentiale. Vi styrker og videreudvikler de nødvendige kompetencer som virksomhederne har brug for i en globaliseret verden. Når vi arbejder med ledeudvikling, forholder vi os til den verden og de konkrete udfordringer som virksomheden, medarbejderne og naturligvis lederen står over.