Teambuilding – med læring og oplevelse

Employer Branding er en rigtig god investering for virksomheder, hvor mennesker er en afgørende ressource. Ved at investere i jeres team fastholdes vigtige medarbejdere og nye tiltrækkes. Scandinavian Teambuilding bidrager til denne proces, og vi tilbyder f.eks. teambuilding-aktiviteter med afsæt i læring, leg og oplevelser. Vi har et bredt udvalg inden for forskellige kategorier, herunder:

Teambuilding med læring. Vi tilbyder:

  • Foredragsholdere som inspirerer og motiverer
  • Coaching – udvikler den enkelte medarbejder og teams
  • Teambuilding-øvelser som udfordrer på intelligens og snilde
  • Fysiske aktiviteter, som stiller krav til koordinering og samarbejdsevner

Teambuilding med oplevelse. Vi tilbyder:

  • Teambuilding-øvelser, som ligger vægt på sjovt samvær og sammenhold
  • Teambuilding-øvelser, der giver den enkelte en succesoplevelse

Employer Branding – skab værdi for medarbejdere og virksomheden

Employer Branding er ofte nøglen i en globaliseret verden, hvor kampen om de bedste medarbejdere er intens. En vigtig opgave er derfor internt at have fokus på medarbejdernes tilfredshed og eksternt at gøre potentielle medarbejdere opmærksomme på virksomheden som arbejdsplads. Det er dyrt og koster viden, hvis en konkurrent løber med virksomhedens nøglemedarbejdere. Derfor er det afgørende at sikre, at medarbejderne føler sig værdsat, både i hverdagen og ved særlige begivenheder.

Vis jeres profil – Tiltræk kvalificeret medarbejdere

Det er vigtigt, at potentielle medarbejdere kender til jeres unikke profil. Den hårde medarbejder- konkurrence har imidlertid gjort det udfordrende at trænge igennem til den rette målgruppe. Det stiller store krav til HR-afdelingens analytiske evner, strategi og kreative udformning af de rette events.

Vi hjælper nordiske virksomheder med at skille sig ud i kampen om de helt rigtige medarbejdere. I fællesskab med HR-afdelingen sammensætter vi et kreativt event, som involverer medarbejderne i virksomheden og profilerer jer over for omverdenen. Kun ved målrettet indsats kan det lykkes både at tiltrække de rette medarbejdere og fastholde nøglemedarbejdere i organisationen.